Madrid

El Congrés ja no es farà càrrec dels iPads de reserva dels diputats

El Congrés ja no es farà càrrec dels iPads que els diputats puguin perdre o extraviar. Fins ara cada un dels 350 diputats tenia un d'aquests dispositius finançat per la Cambra i 30 més de reserva que, aquest any, ja s'han exhaurit quan ha passat menys d'un any d'aquesta legislatura.

RedaccióActualitzat
El Congrés espanyol ha exhaurit ja les provisions d'iPads que tenia per als seus diputats. En un primer moment, als voltants de les eleccions del 30 de novembre del 2011, es va repartir una d'aquestes tauletes a cada un dels 350 diputats i se'n van guardar 30 de reserva. Avui en queden només dues.

Uns 28 diputats de la cambra de representants han extravia, doncs, el seu iPad en menys d'un any. La taula del Congrés ha decidit que a partir d'ara els diputats que perdin els seus iPads no podran tenir-ne un altre a càrrec de la Cambra.

Santiago Cervera (PP), diputat de Navarra, ha admès en un article publicat a la seva pàgina personal que "durant aquest any hi ha hagut algunes pèrdues" i ha assegurat que "no és estrany" que un nombre de tauletes "pugui perdre's" ja que tots els diputats viatgen "totes les setmanes". De fet, ha dit, s'han extraviat més iPads que, però, han pogut retrobar a les oficines d'objectes perduts dels aeroports. Tot i així "en menys de 30 casos no ha sigut possible recuperar el dispositiu".
Anar al contingut