Els Mossos investiguen les circumstàncies de l'accident (SCT)

Mor el conductor d'un cotxe en el xoc frontal amb una furgoneta a la C-15 a Mediona

Ja són 149 els morts aquest any a les carreteres catalanes

Actualitzat

El conductor d'un cotxe ha mort en un xoc frontal amb una furgoneta aquest dimecres de matinada a la C-15 a Mediona, a l'Alt Penedès, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). La carretera, que s'ha hagut de tallar, s'ha obert a les 10 del matí. 

Cap a 3/4 de set del matí, els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'accident, que ha passat al quilòmetre 31 de la C-15. Per causes que s'estan investigant, un turisme i una furgoneta han xocat frontalment.

A conseqüència de l'impacte ha mort el conductor del cotxe, un jove de 22 anys de la Torre de Claramunt que viatjava sol. La conductora de la furgoneta ha quedat ferida lleu i ha estat traslladada a l'Hospital d'Igualada.

A causa de l'accident la carretera C-15 ha quedat totalment tallada entre Mediona i Cabrera d'Anoia, i s'han senyalitzat desviaments cap a la C-244 i la BV-2304. S'han generat retencions en tots dos sentits de la via de màxim dos quilòmetres, fins a les 10 que s'ha restablert la circulació en aquest tram.

Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 149 les persones que han mort en accident de trànsit a la xarxa de carreteres interurbanes des del gener, segons les dades provisionals de l'SCT.

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitatMossos d'EsquadraBombers
Anar al contingut