El compte del 324.cat a Instagram arriba als 150.000 seguidors

Actualitzat

El 324.cat hem assolit una nova fita: 150.000 seguidors al nostre compte d'Instagram.

El nostre creixement en aquesta xarxa ha estat fulgurant. Ens vam estrenar el gener de l'any passat i des de l'octubre passat som líders dels perfils informatius en català en aquesta xarxa.

Aquests són els vídeos més vistos des que vam obrir el compte a Instagram.

 

1. La Farners Pei Hong té 14 anys i va ser adoptada a la Xina quan en tenia un. Durant tota la seva vida l'han cosit a preguntes, sovint poc encertades. Ara ha creat un canal a YouTube en què respon i trenca tòpics sobre l'adopció amb naturalitat i molt sentit de l'humor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 324cat (@324cat) on

 

2. "No ho sé". La resposta de Soraya Sáenz de Santamaría davant la insistència d'Olga Arderiu, advocada de Carme Forcadell, que li pregunta diversos cops si sabia si la declaració d'independència es va publicar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 324cat (@324cat) on

 

3. Un grup de ciclistes s'han convertit en "caçadors d'infraccions" al carril bici. Han col·locat una càmera al frontal de la seva bicicleta i ha enregistrat la multitud d'actituds incíviques que hi ha cada dia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 324cat (@324cat) on

 

4. El Marc, de petit, sortia amb els pastors del seu poble i ja sabia que aquella era la vida que volia portar d'adult. Va estudiar per fer de pastor al País Basc i, amb l'ajuda d'un micromecenatge, va poder començar el seu negoci de formatges. Ara cuida el seu propi corral i té molta cura de les cabres.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 324cat (@324cat) on

 

5. La Júlia i en Lluc conviuen amb el càncer des de ben petits. El seu pare fa 7 anys que lluita contra la malaltia. Té un càncer de còlon en estadi 4. L'"InfoK" en va parlar amb tots tres.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 324cat (@324cat) on

 

Aquí teniu altres vídeos i fotos del nostre perfil a Instagram.

 
ARXIVAT A:
Xarxes socials
Anar al contingut