Sergio Ramos quan Undiano Mallenco li mostra la vermella contra el Barça. (Foto: EFE)
Futbol

El Comitè sanciona Sergio Ramos amb un partit i el Madrid presentarà recurs

El Comitè de Competició ha sancionat amb un partit Sergio Ramos, per la vermella que va veure davant del Barça i, per tant, no podrà jugar contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán. D'aquesta forma, el Comitè ha desestimat les al·legacions que va presentar el Reial Madrid contra la targeta vermella. El club blanc presentarà recurs.

Actualitzat

El Comitè de Competició ha sancionat amb un partit Sergio Ramos, per la vermella que va veure davant del Barça i, per tant, no podrà jugar contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán. D'aquesta forma, el Comitè ha desestimat les al·legacions que va presentar el Reial Madrid contra la targeta vermella.

Un cop coneguda la sanció, el Madrid ha anunciat que recorrerà la decisió a Apel·lació, que es reunirà aquest dimecres. I, fins i tot, podria reunir-se el Tribunal Administratiu de l'Esport, l'última instància en la via esportiva, en el cas que hagi de resoldre una possible petició de la cautel·lar.

El Madrid al·lega que no va existir falta de Sergio Ramos a Neymar en l'acció que va acabar amb penal i expulsió del jugador madridista. Des del club blanc defensen que la jugava venia d'un fora de joc del brasiler.

L'entrenador del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, havia inclòs Sergio Ramos en la llista de convocats a l'espera de la resolució del Comitè.

D'altra banda, el Comitè també ha confirmat el partit de sanció a Di María, per acumulació de targetes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut