Futbol

El Comitè sanciona Pepe amb dos partits; Mourinho i Özil, amb un; i Ramos es queda sense càstig

El Comitè de Competició ha castigat Pepe amb dos partits per insultar l'àrbitre Paradas Romero ("Quin atracament, fill de puta"), mentre que Mourinho i Özil han rebut un partit de sanció per l'expulsió contra el Granada. En canvi, Sergio Ramos no ha estat sancionat, ja que li han tret una de les dues grogues que va veure per un defecte de forma en l'acta. També el preparador físic dels blancs, Rui Faria, ha estat sancionat amb dos partits per l'expulsió. El Madrid ha presentat recurs per les sancions, però el Comitè d'Apel·lació l'ha desestimat. El Comitè d'Apel·lació ha lamentat les tèbies sancions del Comitè de Competició als jugadors del Reial Madrid, arran dels incidents en l'últim partit a Vila-real. Apel·lació no entén com els insults de Pepe a Paradas Romero han estat considerats únicament un menysteniment. Recordar-se de la mare de l'àrbitre és un insult greu i la sanció hauria d'haver estat, com a mínim, de 4 partits en comptes de 2.

Actualitzat
La visita a Vila-real no li ha sortit, al Reial Madrid, tan cara com es podia pensar per l'acta arbitral. El Comitè de Competició ha fet públiques aquest divendres les sancions, i els de Mourinho no es poden queixar.

A Pepe, per exemple, li han tret la targeta groga que Paradas Romero li va ensenyar just abans del descans. El portuguès, però, no se n'ha escapat pels insults a l'àrbitre al final del partit, tot i que el Comitè considera que "vaya atraco, hijo de puta" és un menyspreu i no un insult. El resultat, dos partits de sanció, multa de 600 euros per a Pepe i 180 al Reial Madrid.

Pel que fa a Mourinho, la sanció també és d'un partit per formular observacions a l'àrbitre, també amb multa de 600 euros per a ell i 90 al club. Un dels seus ajudants, Rui Faria, no se n'ha sortit tan bé. Va ser expulsat per aplaudir l'àrbitre fent befa. L'agreujant de la reincidència, ja que suma 4 expulsions aquesta temporada, li ha suposat dos partits de sanció, 600 euros de multa per a ell, i 180 per al club.

També va ser expulsat pel mateix motiu Mesut Özil. En el seu cas, com que no hi ha reincidència, només un partit de sanció, i multa de 600 euros i 60 per al club.
Lass Diarra també haurà de complir un partit de sanció, ja que va veure la cinquena targeta groga de la temporada. En el seu cas, però, no hi ha multa econòmica.

L'últim cas que s'arrossegava del partit del Madrigal era el de Sergio Ramos. A l'andalús li mantenen la segona targeta groga, però, en canvi, li ha estat retirada la primera, segons el comitè, per un defecte de forma en l'acta. Per tant, podrà jugar el pròxim partit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut