Futbol

El Comitè desestima la impugnació de l'Espanyol per l'alineació de Xavi i Puyol a l'anada de la Supercopa

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol ha desestimat el recurs presentat per l'Espanyol per l'alineació de Xavi i Puyol en el partit d'anada de la Supercopa, jugat a Montjuïc. El club blanc-i-blau, que presentarà recurs a Apel·lació, al·legava que cap dels dos jugadors podia prendre part en el partit, ja que dos dies abans havien estat baixa per molèsties físiques en l'amistós Islàndia-Espanya. El Comitè entén que Xavi i Puyol van ser desconvocats per Aragonés i, per tant, podien jugar a Montjuïc.

Actualitzat

Davant la decisió del Comitè de Competició, l'Espanyol ha anunciat que presentarà recurs al Comitè d'Apel·lació en els deu dies que té de termini. A més, el màxim executiu del club, Pedro Tomás, ha anunciat que si cal presentaran recurs al Tribunal d'Arbitratge de Lausana. "Presentarem un recurs davant el Comitè d'Apel·lació, el de Disciplina Esportiva o fins i tot a la FIFA", ha assegurat Tomás, que ha afegit que "acudirem a organismes nacionals o internacionals, i si és necessari, al Tribunal de Justícia Esportiva de Lausana, però no a la justícia ordinària, per respecte a les institucions".

El Mallorca, el precedent

No és la primera vegada que es presenta un recurs com el de l'Espanyol. Tenint en compte l'únic precedent que hi ha, sembla clar que els blanc-i-blaus no se'n sortiran en l'intent de guanyar la Supercopa als despatxos. Fa dos anys el Mallorca ho va provar en un partit de Lliga contra l'Osasuna. El davanter Aloisi, aleshores al club navarrès, havia al·legat una lesió per no haver d'anar a la concentració de la selecció australiana, però va jugar contra el club balear i, a més, va fer el gol de l'empat definitiu. Ni la Federació Espanyola ni la FIFA van voler fer cas del recurs i van donar el resultat per bo.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut