El CN Terrassa estava obligat a guanyar el La Valletta per continuar viu a la Champions de waterpolo
Waterpolo

El CN Terrassa rubrica amb una golejada el pas a la segona fase (3-19)

El conjunt egarenc no ha tingut rival en els maltesos, i ja des del primer quart ha plasmat la seva enorme superioritat

El CN Terrassa ha acabat aquest diumenge a Estrasburg (França) la seva participació en la primera fase classificatòria de la Lliga de Campions amb una golejada (3-19) contra l'equip maltès del La Valletta en un xoc sense història en què va destacar Alberto Barroso, màxim golejador del partit, amb cinc gols.

El conjunt egarenc no ha tingut rival en els maltesos, i ja des del primer quart ha plasmat la seva enorme superioritat (1-4) amb gols de Bernat Sanahuja, Alberto Barroso, Agustí Pericas i Iván Gallego. Els de Dídac Corbacho han ampliat la diferència en el segon quart amb una maneta de gols (0-5), que repetirien en l'últim període. En el descans, el resultat ja era d'escàndol (1-9).

Els egarencs han mantingut la seva eficàcia golejadora en el tercer quart i han arribat a obtenir un avantatge d'onze gols (1-12), després d'un 0-3 en els primers minuts. Un nou parcial de 0-5 en l'últim període ha posat el marcador definitiu en 3-19.

La sensació que deixen els egarencs és que han fet un salt qualitatiu respecte a la temporada passada (en què no van superar la primera fase) que hauran de reflectir en la segona fase classificatòria, molt més complicada que aquesta primera.

Alberto Barroso, un dels nous fitxatges, ha estat el màxim golejador del CN ​​Terrassa. L'han seguit Bernat Sanahuja, Ricard Alarcón i Iván Gallego, una altra de les seves novetats, amb tres gols cadascun. Oriol Rodríguez ha sumat dos gols, i Sergi Mora, Óscar Aguilar i Agustí Pericas, un.

El triomf contra els maltesos ha classificat els egarencs com a tercers de grup, al darrere del Jadran Carine i el Team Estrasburg. L'AZC Alphen també ha aconseguit la classificació per a la segona fase, que es disputarà del 28 al 30 de setembre i en la qual també hi haurà l'Astralpool Sabadell. L'altre equip català en aquesta competició, l'Atlètic-Barceloneta, està classificat directament per a la fase de grups.