Waterpolo

El CN Barcelona força el tercer partit en vèncer l'Atlètic Barceloneta per 8-5

El CN Barcelona s'ha imposat per 8 gols a 5 a l'Atlètic Barceloneta, en el segon partit de la final pel títol de Lliga disputat avui a la piscina Nova Escullera de la Ciutat Comtal, ha empatat així l'eliminatòria i força el tercer i decisiu partit.

La victòria del vigent campió ha estat molt treballada, dedicant-se molt a fons a l'atac en el primer quart del partit, en què ha superat la defensa del Barceloneta, i aconseguint un parcial de 3-1 que li ha facilitat la resta del partit. En el tercer quart, l'Atlètic Barceloneta era un rival entregat, sense possibilitat de reacció, que ha vist com acabava el temps reglamentari amb una diferència de tres gols impossible de remuntar, i els seus esforços han estat útils. Demà tots dos equips s'ho jugaran tot a una sola carta, on l'avantatge és del CN Barcelona, que jugarà amb el factor piscina al seu favor.