Lloret de Mar

El Club de Futbol Lloret es disculpa pels insults masclistes a un equip femení

El partit de la lliga femenina entre el Lloretenc i el Masnou es va suspendre a causa de la bel·ligerància dels veterans del Club de Futbol Lloret

RedaccióActualitzat

La Federació Catalana de Futbol ha traslladat a la comissió d'ètica esportiva l'incident viscut aquest dissabte al camp de futbol de Lloret, a la Selva. Les jugadores dels equips femenins del Lloretenc i del Masnou van haver d'interrompre el partit que disputaven enmig dels insults masclistes proferits pels veterans del Club de Futbol de Lloret.

Després dels incidents, el Club de Futbol Lloret va emetre un comunicat en què negava els fets, però en un segon comunicat ja els ha admès. A més, ha condemnat els insults i ha demanat disculpes a les jugadores.

Un error de planificació, origen del conflicte

Tot va començar arran d'un error quan el Lloretenc va planificar un partit oficial de la lliga femenina amb el Masnou a una hora que el camp ja estava assignat per la Regidoria d'Esports als veterans del Club de Futbol de Lloret.

Segons han explicat, quan el Lloretenc se'n va adonar va intentar canviar l'hora, però la Federació Catalana no ho va acceptar perquè estava fora de termini. El partit va començar, però els veterans els van exigir que els cedissin el camp i la situació va anar pujant de to fins als insults de caràcter masclista.

L'àrbitre va acabar suspenent el partit a instàncies del Lloretenc. Només van poder jugar 30 minuts i, com a protesta, les jugadores es van asseure al mig del camp a fer estiraments. Finalment, però, van marxar. Les jugadores estaven indignades:

Jugadora del Lloretenc: "Ens van començar a insultar i a dir-nos que anéssim a fregar, a la cuina i coses similars, fins que vam haver de suspendre el partit."

Jugadora del Lloretenc: "Ens van dir coses que realment t'ofenen perquè és un esport i tothom té el mateix dret per jugar a futbol."

Entrenador del Lloretenc: "Es va viure moment en què un pare que defensava la seva filla va agafar un noi... La por era una mica aquesta, què podia arribar a passar."

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut