Hoquei herba

El Club de Campo deixa l'Atlètic Terrassa fora de la Final Four de l'Eurolliga d'hoquei herba (1-3)

L'Atlètic Terrassa no s'ha pogut classificar per a la Final Four de l'Eurolliga d'hoquei herba en perdre aquest diumenge amb el Club de Campo per 1-3. L'equip vallesà, que ja va caure amb els madrilenys en la final de Copa d'enguany, s'ha avançat a la primera meitat gràcies a un gol de Roc Oliva però el Club de Campo ha pogut empatar en el segon temps gràcies a un penal córner a poc més d'un minut per al final i forçar així la pròrroga. El temps extra ha acabat sense gols i la classificació per a les semifinals s'ha decidit als penals. El Club de Campo ha estat més encertat que l'Atlètic en els "shoot out" i amb dos gols més ha segellat la seva victòria definitiva.