El Club Capitol, a la Ramba, un altre teatre de Barcelona que tanca
Entrada del Club Capitol, teatre que tancarà les portes quan acabi la temporada
Barcelona

El Club Capitol, un altre teatre de Barcelona que tanca

Aquest teatre de la Rambla, casa de Pepe Rubianes, abaixarà la persiana quan acabi la temporada després de 22 anys d'activitat

RedaccióActualitzat

Barcelona perd una altra sala teatral, el Club Capitol, a la Rambla. Un cop acabi la temporada, tancarà les portes.

El propietari no prorrogarà el lloguer al Grup Balañá, l'empresa que el gestionava des del 1962. Primer com a cinema, donant continuïtat al mític Can Pistoles i, a partir dels anys 90, com a teatre.

Fundat com a cinema el 23 de setembre del 1926, es va reformar per poder albergar dues sales a finals dels 80, i es va convertir en teatre el 1997.

En aquests més de 20 anys d'activitat teatral, s'hi han representat 379 espectacles, amb 14.000 funcions i més de 2,7 milions d'espectadors.


De fet, va ser pràcticament la casa de Pepe Rubianes, perquè l'humorista hi va representar els seus monòlegs durant més d'onze anys. Una de les sales del teatre la van rebatejar amb el seu nom.

El 2019 ha estat un any difícil per a l'espai, després que el 3 de juliol el teatre es va veure obligat a suspendre durant uns mesos les funcions per una inundació a l'Hotel Continental, adjacent a l'emblemàtica sala de la Rambla.

Entre les sales que han tancat els últims anys hi ha la Sala Muntaner o l'Apolo.

ARXIVAT A:
Teatre
Anar al contingut