Maurizio Sarri, amb un cigarret durant un partit del Nàpols
Futbol

El Chelsea fa oficial el fitxatge de Maurizio Sarri després de la marxa d'Antonio Conte

Sarri arriba a la capital britànica procedent del Nàpols, on ha completat un cicle de tres anys en què ha fet tornar el conjunt italià a la Lliga de Campions

Actualitzat

El Chelsea ha fet oficial la incorporació de l'italià Maurizio Sarri com a nou entrenador per a les pròximes tres temporades, després de confirmar-se aquest divendres la destitució d'Antonio Conte després de dos anys al club. Sarri arriba a la capital britànica procedent del Nàpols, on ha completat un cicle de tres anys en què ha fet tornar el conjunt italià a la Lliga de Campions.

"Estic molt content de venir al Chelsea i a la Premier League. És un nou període emocionant en la meva carrera" ... "Estic ansiós per començar a treballar i reunir-me amb els jugadors", ha indicat, i alhora ha desitjat poder "oferir als seguidors un futbol entretingut i que competim pels trofeus al final de la temporada, que és el que aquest club mereix".


Sarri es converteix així en el novè tècnic "blue" des que el magnat rus Roman Abramóvitx va adquirir el club el 2003, després de José Mourinho, Avram Grant, Luiz Felipe Scolari, Guus Hiddink, Carlo Ancelotti, André Villas-Boas, Roberto Di Matteo i Rafael Benítez.

El conjunt de Stamford Bridge arriba d'una temporada convulsa en què, tot i alçar-se campió de la FA Cup, va acabar en cinquena posició a la Premier League, fora dels llocs de la Lliga de Campions i a 30 punts del campió, el Manchester City.
 



 

 

Anar al contingut