El logotip del Cercle Català de Negocis.
El logotip del Cercle Català de Negocis.
Barcelona

El Cercle Català de Negocis abandona la PIMEC per haver impedit la votació sobre l'estat propi

El Cercle explica que entre els motius que els ha empès a prendre aquesta decisió, que s'impedís una votació per informar dels avantatges i inconvenients d'un Estat propi català

RedaccióActualitzat

El Cercle Català de Negocis ha decidit deixar de formar part de PIMEC, la patronal catalana de la petita i mitjana empresa, per discrepàncies amb la direcció. El Cercle explica que entre els motius que els ha empès a prendre aquesta decisió, hi ha el fet que s'impedís una votació per informar dels avantatges i inconvenients d'un Estat propi català.

El Cercle també demana una renovació a la presidència de PIMEC, un fet que no es produirà, ja que l'única candidatura que s'ha presentat a les eleccions de l'entitat del pròxim 17 de juny ha estat la de l'actual president Josep González, que fa 17 anys que ostenta el càrrec.

A més, han atribuït a la gestió de González que s'hagin donat de baixa un miler d'empresaris.

Davant tot plegat, els empresaris de la CCN han decidit oferir-se a la petita i mitjana empresa catalana com a lobby econòmic i empresarial per "definir les noves regles que afectaran les pimes en el nou estat català".

Anar al contingut