Cartell guanyador_Centre d'Estudis Montseny
Cartell guanyador del concurs Pinta La Marató 2016. Centre d'Estudis Montseny

El Centre d'Estudis Montseny de Barcelona guanya el concurs Pinta La Marató

RedaccióActualitzat

El cartell creat per la classe de primer d'ESO B del Centre d'Estudis Montseny de Barcelona ha estat escollit guanyador del Pinta La Marató 2016, 18a edició d'un concurs que demanava als joves plasmar artísticament els conceptes sobre ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques que han après durant les conferències divulgatives que han rebut.

Segons Pilar Giró, directora artística de l'Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols, "és un cartell que transmet un missatge molt senzill, que la vida et pot canviar en un tancar i obrir d'ulls, i ho fa de manera molt poètica, amb un estil que recorda el de Joan Brossa". Lluís Bernabé, director de la Fundació La Marató de TV3, ha destacat la gran capacitat que té el cartell guanyador de sintetitzar la malaltia de l'ictus.

Els cartells dels alumnes de tercer d'ESO B de l'Institut Santa Teresa de Lisieux de Barcelona i de segon de Batxillerat Artístic de l'Institut Daina Isard d'Olesa de Montserrat han estat els finalistes d'aquesta edició.

 

 

Cartell finalista de tercer d'ESO B de l'Institut Santa Teresa de Lisieux de Barcelona

 

En total, 348 cartells han participat en aquesta edició del concurs, procedents de 153 centres educatius.

Cartell finalista de segon de Batxillerat Artístic de l'Institut Daina Isard d'Olesa de Montserrat

Han format part del jurat del Pinta La Marató els artistes Roser Capdevila, Pilarín Bayés i Oriol Malet; la directora artística de l'Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols, Pilar Giró; el subdirector general de Cooperació Social i Voluntariat del Departament de Benestar Social i Família, Marc Viñas; la directora del programa, Àngels Molina, i el director de la Fundació La Marató de TV3, Lluís Bernabé.

Anar al contingut