Les obres del centre logístic d'Amazon al Prat
Les obres del centre logístic d'Amazon al Prat

El centre d'Amazon al Prat començarà a funcionar a l'octubre i ja busca treballadors

La firma de comerç electrònic ja ha iniciat la contractació d'una quarantena de llocs de treball per a aquesta planta

RedaccióActualitzat

El nou centre logístic d'Amazon al Prat de Llobregat començarà a funcionar el 4 d'octubre. 

La firma de Seattle preveu contractar 1.500 treballadors en els pròxims tres anys per treballar al centre del Prat i ja ha obert el procés de selecció per incorporar una quarantena de tècnics i directius en àmbits com l'enginyeria, la seguretat o el control de qualitat.

El nou centre logístic representarà una inversió total de 1.200 milions d'euros per part d'Amazon i tindrà una superfície de 63.000 metres quadrats.

Estratègia i dinamisme

El director general d'Operacions d'Amazon a Espanya i Itàlia, Fred Pattje, ha apuntat que la multinacional del comerç electrònic va triar el Prat de Llobregat per instal·lar-hi el nou centre logístic per la seva "posició estratègica d'entrada a Europa" i pel dinamisme del teixit empresarial català.

Pattje ha visitat les obres acompanyat del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i de l'alcalde del municipi pratenc, Lluís Tejedor.

Puigdemont ha felicitat Amazon per haver triat el Prat de Llobregat. Diu que aquesta zona de l'àrea metropolitana de Barcelona és una "biga mestra" per a l'accés als mercats del sud d'Europa.

Puigdemont ha celebrat que la d'Amazon és una "inversió que genera futur i esperança" i ha assenyalat que les obres estan avançant en un "temps rècord".

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut