Pla general d'una de les imatges promocionals de l'espectacle 'HU·MA' que s'estrena aquesta setmana al Konvent. Imatge publ…
Pla general d'una de les imatges promocionals de l'espectacle 'HU·MA' que s'estrena aquesta setmana al Konvent. Imatge publicada el 27 d'agost de 2019 (Horitzontal).

El centre berguedà d'art el Konvent exhaureix les entrades per assistir a l'estrena de l'espectacle 'HU·MA'

ACN Berga.-Els dies 29, 30 i 31 d'agost el centre cultural berguedà del Konvent estrena l'experiència museu nòmada anomenada 'HU·MA'. Tal com ho defineixen els seus creadors, es tracta d'una "experiència immersiva on els convidats caminaran a través d'un collage d'experiències conceptuals de la vida, tractades com a instal·lacions humanes, i que recorreran diferents escenaris". L'objectiu que persegueix el grup de creadors és fer reflexionar el públic sobre què significa ser ésser humà en una societat cada vegada més tecnològica. 'HU·MA' és la darrera creació de l'equip 'Magic Designers', amb seu Eivissa, i que es dediquen a crear "conceptes i experiències úniques". Les 50 entrades diàries per assistir a l'experiència, sopar i concert s'han esgotat.

Anar al contingut