El Celta es consolida en zona de Champions i el Mallorca surt del descens

El Celta s'ha consolidat a la zona de Champions després de la victòria a casa contra l'Alabès (2-1). El Mallorca s'ha endut una important victòria de Cadis que l'allunya de la zona de descens (1-2). D'altra banda, hi ha hagut repartiment de punts en el Racing-Betis (1-1) i en el Màlaga-Dépor (1-1). A més, el Sevilla ha merescut la victòria al Sánchez Pizjuán contra l'Atlètic de Madrid, però el matx ha acabat sense gols.

Racing, 1 - Betis, 1 El Racing i el Betis s'han repartit els punts a El Sardinero en un partit igualat. Dani, en una rematada de cap, ha inaugurat el marcador a favor dels andalusos. I és que el domini inicial del Racing ha anat a menys amb un motivat Joaquín. En la represa, tant Racing com Betis han disposat de bones ocasions per augmentar el marcador, però han estat els locals els que han enviat la pilota al fons de la xarxa amb un gol d'Antoñito en el minut 24. Amb aquest empat, el Betis continua una jornada més en zona de descens, i el Racing s'acosta a les posicions perilloses de la taula. Sevilla, 0 - Atlètic de Madrid, 0 Empat sense gols al Sánchez Pizjuán en un partit de clar domini local. Els sevillans han estat els absoluts dominadors de la primera meitat, però s'han topat amb un excepcional Leo Franco, el millor amb diferència del seu equip. El porter argentí ha evitat el gol del Sevilla desviant un xut llunyà de Daniel Alves i una falta de Maresca. En la represa, Saviola també ha pogut marcar, però el "Pibito" no ha estat encertat. L'Atlètic s'ha despertat en la represa i ha tingut una clara ocasió a les botes de Kezman, que ha estat a punt de batre Palop. Els visitants han reclamat un clar penal sobre Maxi en el minut 70 i, en el 74, Petrov ha picat un cop franc fregant l'escaire. Els últims minuts han estat del Sevilla, però els homes de Juande Ramos no han trobat el camí del gol i l'empat a zero ha estat definitiu. Cadis, 1 - Mallorca, 2 Al Ramón de Carranza, el Mallorca ha aconseguit una victòria molt important a domicili contra el Cadis que l'allunya de les zones de descens. Tot i això, han estat els locals els que s'han avançat en el marcador amb un gol matiner en el minut 9 d'Enrique, que ha driblat el porter Prats. Quan s'acostava la mitja hora de partit, Víctor ha aconseguit l'empat. I a sis minuts del final, el Mallorca s'ha quedat amb deu per l'expulsió de Pereyra per doble groga. Això no ha impedit que els balears fessin una millor segona part i aconseguissin el gol de la victòria a set minuts del final, obra d'Arango. Celta, 2 - Alabès, 1 El Celta es referma a la part alta de la classificació després de sumar una treballada victòria contra l'Alabès. Els locals han dominat la primera part i han tingut la primera clara ocasió per marcar amb un xut de Baiano que s'ha estavellat al pal. I en el minut 27, els gallecs s'han avançat en el marcador. Bona combinació entre Baiano i Cannobio i l'uruguaià ha afusellat Costanzo. En la segona meitat, el Celta ha fet el segon, que semblava sentenciar el partit. Penal inexistent de Costanzo sobre Javi Guerrero, el porter argentí atura el llançament d'Oubiña, però, en el refús, Jonathan Aspas l'ha enviat al fons de la porteria. L'Alabès ha pogut reduir distàncies poc després amb un gol d'Astudillo, però el resultat ha estat inamovible i l'equip de Piterman continuarà una jornada més en zona de descens. Màlaga, 1 - Deportivo, 1 A La Rosaleda, el Deportivo i el Màlaga han fet una primera part amb poques ocasions, mostra d'això és que han marxat al descans amb empat a zero. Tot i això, Salva, de cap, ha estat a punt d'inaugurar el marcador a favor dels locals, i poc després el Màlaga ha disposat d'una bona ocasió en què la pilota s'ha passejat per la línia de gol. El primer gol, del Màlaga, ha arribat en el minut 6 de la represa, amb un xut de Nacho a l'escaire. Al cap de mitja hora, però, Valerón ha aconseguit el definitiu empat. Els dos equips queden consolidats a la zona mitjana de la taula.