Façana del restaurant El Celler de Can Roca, a Girona (ACN)

El Celler de Can Roca tanca temporalment pels casos de coronavirus a l'equip

En un comunicat, els germans Roca anuncien que el tancament el fan per "decisió voluntària" i per "responsabilitat ètica"

RedaccióActualitzat

El restaurant gironí El Celler de Can Roca tanca "fins a nou avís". Ho ha anunciat en un comunicat difós a les xarxes socials aquest dissabte, després de detectar casos positius de coronavirus dins de l'equip.

En el comunicat, que han fet en diversos idiomes, els germans Roca avancen que es tracta de persones asimptomàtiques o lleus i, per tant, "la família i l'equip estan bé".

També detallen que es tracta d'una "decisió voluntària" i que respon a la "responsabilitat ètica" amb els treballadors i també amb tots els que tenien una reserva en els propers dies.

En el text, els germans Roca també envien un "missatge d'ànims, coratge i valentia" per al sector gastronòmic i recorden que cal "fermesa, responsabilitat i sacrificis" per fer front a la pandèmia.

Aquest mateix dissabte ja s'han anul·lat les reserves de la nit i l'establiment ja no obrirà les portes, segons ha pogut confirmar TV3.

El Celler de Can Roca, amb tres estrelles Michelin, és un dels restaurants insígnia de l'alta gastronomia a Catalunya. Com molts altres establiments del sector, s'ha vist afectat per la pandèmia del coronavirus. El restaurant va tancar el 13 de març, uns dies abans que s'oficialitzés l'estat d'alarma, i no va reobrir fins al 23 de juny.

Mentrestant, l'empresa va aplicar un ERTO als 145 treballadors que té entre els establiments del restaurant, les gelateries Rocambolesc, l'espai de càtering Mas Marroch i la Casa Cacao.

ARXIVAT A:
Gastronomia
Anar al contingut