Els CDR se sumen a les cinc marxes d'ANC i Òmnium per respondre a la sentència
Manifestació de Barcelona el segon aniversari de l'1-O

Els CDR se sumen a les cinc marxes d'ANC i Òmnium per respondre a la sentència

100 quilòmetres a peu durant tres dies: les "Marxes per la Llibertat" aniran de Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona fins a Barcelona

RedacccióActualitzat

La coordinadora nacional dels CDR se suma a les "Marxes per la Llibertat", la iniciativa de l'ANC i Òmnium per respondre a la sentència del judici del procés.

Els CDR han fet pública la seva adhesió amb un vídeo a les xarxes. En el missatge publicat a través d'un tuit, els CDR demanen que les marxes es converteixin en un clam unànime que ressoni arreu i demanen que la gent s'inscrigui als trams més propers al seu territori.

 

L'esborrany de la sentència del judici del procés ja està redactat. Aquest dilluns, els jutges del Suprem es reuneixen per determinar les penes. Molt probablement la sentència es farà pública aquest dijous 10 o divendres 11, o bé ja el dilluns 14.

 

"Marxes per la Llibertat"

Divendres passat, l'ANC i Òmnium van anunciar cinc grans marxes populars que sortiran de diferents punts del país i confluiran a Barcelona com a resposta de la societat civil a la sentència del judici del procés al Tribunal Suprem als líders independentistes.

L'acció es farà dies després que es faci pública la sentència. Les columnes arrencaran des de Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona, acabaran a Barcelona després de recórrer a peu 100 quilòmetres i duraran tres dies.

Les entitats asseguren que hi podrà participar tothom qui vulgui "sense limitacions ni l'obligatorietat de completar etapes senceres". Cada etapa començarà i acabarà en un nucli urbà, des d'on s'oferirà a preu simbòlic esmorzar, dinar i sopar populars. També s'hi podrà pernoctar de forma gratuïta i prosseguir així la marxa l'endemà.

ARXIVAT A:
Govern empresonatJudici procésReferèndum 1-OCDR
Anar al contingut