Vicenç Navarro i Marina Subirats
Vicenç Navarro i Marina Subirats
Barcelona

El catedràtic Vicenç Navarro i l'exregidora socialista Marina Subirats tancaran la llista de Catalunya Sí que es Pot per Barcelona

Ho ha dit el seu candidat, Lluís Rabell, en una entrevista a l'ACN, en què també ha anunciat la "projecció internacional" de la campanya electoral

RedaccióActualitzat

L'economista i catedràtic de ciència política Vicenç Navarro, i l'exregidora del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Marina Subirats, tancaran la llista de Catalunya Sí que es Pot per Barcelona. Ho ha anunciat el candidat Lluís Rabell, en una entrevista a l'ACN.

Rabell assegura que la incorporació de Navarro i Subirats també els servirà perquè els ajudin en l'elaboració del programa electoral.

El cap de llista de Catalunya Sí que es Pot ha ressaltat que el professor Navarro és conegut "no només per la seva projecció acadèmica, sinó per ser un expert en l'assessorament a diferents països pel que fa a polítiques públiques".

De Subirats, el cap de llista ha ressaltat la seva experiència a l'Ajuntament de Barcelona durant molts anys en el camp de l'ensenyament.

Ocupar l'escena mediàtica

En referència a la candidatura independentista Junts pel Sí, Rabell ha criticat l'estratègia de donar a conèixer els integrants de la candidatura a poc a poc

"El problema de l'estratègia de Junts pel Sí és que necessiten ocupar mediàticament amb noms que sonin de l'actualitat per no parlar del paquet sorpresa que va dins de la llista que és la pretensió de fer altre cop president a Mas"

En aquesta línia, ha assenyalat que "no només és un interès publicitari, sinó un maquillatge del veritable contingut d'aquesta altra proposta".

Dimensió local i internacional

En l'entrevista, Rabell explica que, de cara a la campanya, volen tenir una dimensió local i internacional. Assegura que, d'una banda, volen bolcar-se al territori i no només a l'àrea metropolitana de Barcelona. I de l'altra, Rabell ha anunciat que comptaran durant la campanya amb la presència de forces d'esquerres de Portugal i Grècia, i també de Podem.

Sense dir noms, Rabell ha suggerit que podrien sumar-se als mítings electorals de la confluència d'esquerres membres de la Syriza grega, a més de Pablo Iglesias i Iñigo Errejón, que "no s'amagaran en plena campanya i estaran en la primera línia de foc".

A més, li agradaria rebre la visita d'Alberto Garzón, d'IU, per qui sent "una simpatia extraordinària". En canvi, veu difícil que Colau s'impliqui en actes electorals per la seva posició "institucional" al capdavant de l'Ajuntament de Barcelona.

Anar al contingut