Liliane Bettencourt, en una imatge d'arxiu
Liliane Bettencourt, en una imatge d'arxiu
París

El "cas L'Oréal" acaba amb la reconciliació de mare i filla

El culebron de L'Oréal s'ha acabat després que la propietària d'aquesta fortuna, Liliane Bettencourt, i la seva filla han fet les paus i han decidit tancar tots els processos judicials que les enfrontaven. L'únic que continua endavant, segons ha informat l'advocat de la filla de Liliane Bettencourt, és el que implica l'exministre francès de Treball Éric Woerth per un suposat tracte de favor fiscal a la viuda L'Oréal, la primera fortuna de França.

Actualitzat
L'advocat de la filla de Liliane Bettencourt, Françoise Bettencourt-Meyers, ha anunciat que ha arribat a un acord amb el fotògraf, a qui acusava d'aprofitar-se de la mare per rebre regals de 1.000 milions d'euros. L'acord, que suposa contrapartides per al fotògraf que no s'han fet públiques, comporta que la filla de la propietària de L'Oréal hagi retirat les denúncies que l'enfrontaven judicialment amb el fotògraf i la seva mare.

Retirats aquests càrrecs, l'únic procés que continua viu als tribunals és el que implica l'exministre francès de Treball Éric Woerth per un suposat tracte de favor fiscal a la viuda de L'Oréal.
Anar al contingut