Barcelona

El cartell de les Festes de la Mercè, de Vicente Rojo, s'inspira en les fonts de Barcelona

Les Festes de la Mercè del 2006 ja tenen cartell. L'obra està inspirada en la imatge de les fonts de Montjuïc que apareixien a les velles targetes postals. El seu autor és Vicente Rojo, un artista fill del general republicà del mateix nom que es va haver d'exiliar durant molts anys a Mèxic. I és que aquest any es vol apostar perquè la festa sigui el punt d'unió de les diverses cultures que conviuen als carrers de Barcelona. L'escriptora Elvira Lindo serà l'encarregada del pregó que, el dia 22, obrirà oficialment les festes. Aquest any s'hi han programat més de 800 activitats que combinen la festa tradicional amb concerts i espectacles de carrer.

Actualitzat
Més de 800 activitats, que combinen música, espectacles de carrer i participació i festes populars formen el programa de les Festes de la Mercè, que començaran el 17 de setembre amb la tradicional cursa. Els actes es concentraran entre el divendres 22 i el dilluns 25, festiu a Barcelona, i aquest any el pregó el farà l'escriptora i periodista Elvira Lindo.

D'entre les moltes activitats destaca el gran circ que es muntarà al parc de la Ciutadella, les activitats participatives del Passeig de Gràcia i la plaça Catalunya o els més de 180 concerts que s'han programat. Entre les actuacions, Ojos de Brujo, Papa Wemba, Tiziano Ferro o el Canto del Loco.

Aquest serà el primer cop que per les Festes de la Mercè, la vigilància la facin de manera conjunta els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana. Els horaris de festa s'allargaran fins a les dues de la matinada, mentre que els del Fòrum seran fins a les cinc.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut