Aquest és el carrer 9 de novembre de Montoliu de Lleida (Google Maps)
Aquest és el carrer 9 de novembre de Montoliu de Lleida (Google Maps)
Montoliu de Lleida

El carrer que Montoliu de Lleida dedica al 9-N no té sortida

Artur Mas i la consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, tenen previst assistir dissabte a la inauguració d'aquest carrer

RedaccióActualitzat

Dissabte s'inaugura el carrer 9 de novembre a Montoliu de Lleida, al Segrià, en homenatge a la consulta del 9-N, fa dos anys. La seva particularitat és que l'ajuntament del municipi ha triat un carrer sense sortida, un cul-de-sac. En un dels extrems hi ha un petit mur envoltat de vegetació. A la inauguració està prevista l'assistència de l'expresident de la Generalitat Artur Mas i la consellera d'Agricultura, Meritxell Serret. També hi podrien ser Francesc Homs, Joana Ortega i Irene Rigau, que, juntament amb Mas, estan encausats per aquesta consulta.

Aquesta població de 500 habitants, situada a setze quilòmetres de Lleida, és el primer que dedica un carrer a la consulta del 2014. L'alcalde de Montoliu de Lleida, Daniel Farré, que es va presentar en una llista d'ERC, va explicar al seu moment que el poble tenia dos o tres carrers sense nom i es va aprofitar el buit per fer l'homenatge. L'acord plenari es va fer per unanimitat dels sis regidors de l'equip de govern d'Independents per Montoliu (IxM) -llista vinculada a ERC- i, fins i tot, també de l'únic regidor del PP.

Anar al contingut