Espanyol

El Caracas anuncia que Pablo Camacho arribarà cedit a l'Espanyol per jugar amb el filial

Alhora que va tancant renovacions, l'Espanyol també preveu la incorporació de jugadors per completar la plantilla de l'any vinent. La més immediata és la d'un jove jugador veneçolà procedent del Caracas. Es tracta de Pablo Camacho, lateral dret de 19 anys i que aquesta temporada ha jugat cedit al Deportivo Italia. Segons informa la web del Caracas, Camacho ha estat cedit al club blanc-i-blau per un any, tot i que l'Espanyol ja ha volgut deixar clar que jugarà amb el filial. Dimarts agafarà un vol cap a Barcelona per passar la revisió mèdica i fer la pretemporada amb l'Espanyol B.

Actualitzat
En un comunicat, l'Espanyol ha deixat clar que Camacho jugarà amb l'Espanyol B. Malgrat les informacions aparegudes a Veneçuela, el club blanc-i-blau ha dit que el nou fitxatge s'incorporarà al filial, equip amb el qual farà la pretemporada.

Josep Maria Casanova, coordinador del futbol base, ha assegurat que es tracta "d'una aposta de futur" i no ha descartat que pugui tenir les seves oportunitats, tot que actuarà al filial, "per tenir minuts, treballar amb normalitat" i adaptar-se a un campionat tan diferent del que coneix.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut