Jerez de la Frontera

El "Capullo de Jerez" és acusat d'intentar cremar una nena de 20 mesos

El "cantaor" flamenc Miguel Flores Quirós, "Capullo de Jerez", ja fa dos dies que està arrestat com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, per intentar cremar una nena de 20 mesos. El cas és que l'artista el van detenir quan ruixava amb gasolina un nadó de 20 mesos en ple carrer a Jerez de la Frontera, després d'haver mantingut una forta discussió amb un familiar de la criatura. Com a conseqüència de la baralla, el "cantaor" va resultar lleument ferit. L'artista ja ha prestat declaració i assegura que tot ha estat un "malentès" i que la gasolina, que duia per omplir el dipòsit de la seva moto, va caure per accident.

Actualitzat
La discussió va començar en un bar de Jerez de la Frontera entre el "Capullo de Jerez" i el "Chino", un veí del barri de La Asunción. Els dos homes van barallar-se i, segons l'acusat, en un moment de la disputa va saltar gasolina d'una garrafa de manera accidental.

Aquesta és la versió del "cantaor" flamenc, que assegura que duia el barril per omplir el dipòsit de la seva moto i que, en obrir-se, va esquitxar a tothom, fins i tot a ell mateix. El germà de l'acusat ha assegurat que tot plegat es tracta d'un "malentès" i que Miguel Flores Quirós està "enfonsat".
Anar al contingut