Àlex Granell
Girona

El capità del Girona reivindica els presos després de la victòria a Madrid

RedaccióActualitzat

Àlex Granell, capità del Girona, ha reivindicat els "polítics que injustament estan sent jutjats" després de la victòria històrica del seu equip al Bernabéu. En una entrevista al "Tot gira", de Catalunya Ràdio, Granell ha defensat que els país viu moments complicats i que una victòria davant del Madrid és una manera de mostrar suport als líders independentistes al judici del procés.

Granell ha comparat aquesta victòria amb la que ja va viure davant del Madrid a finals d'octubre del 2017, a Montilivi, amb el president Puigdemont a la llotja, un dia abans de marxar a l'exili. El capità gironí assegura que la victòria d'avui ha estat més especial i que hi ha altres futbolistes que pateixen "el que viu el país"

"Aquí som uns quants futbolistes que estimem la nostra terra, som molt de Catalunya i patim tot el que està passant i per molt que siguem futbolistes, això no treu que també tinguem el nostre patiment pel que viu el país"

Granell ha defensat els "polítics que injustament estan sent jutjats" al Suprem.

El Girona ha guanyat el Madrid al Santiago Bernabéu (1-2) i ha trencat la mala ratxa de 13 partits seguits sense guanyar entre Lliga i Copa.

ARXIVAT A:
Judici procés
Anar al contingut