Paco Ibáñez al Palau de la Música. (Foto: ACN)
L'àlbum publicat és un viatge per la història de la literatura en castellà. (Foto: ACN)
Barcelona

El cantautor Paco Ibáñez presenta nou disc al Palau de la Música

El músic i guitarrista Paco Ibáñez ha presentat aquest divendres al vespre al Palau de la Música, envoltat de magnífics músics, les cançons del seu nou disc.

ACNActualitzat
El músic i guitarrista Paco Ibáñez ha presentat aquest divendres al vespre al Palau de la Música, envoltat de magnífics músics, les cançons del seu nou disc: 'Paco Ibáñez canta a los poetas latinoamericanos'.

L'àlbum és un viatge per la història de la literatura en castellà i es basa en una antologia de la poesia espanyola i Iberoamericana des del segle XIII fins a l'actualitat. El recital, organitzat per Concert Studio dins el marc de la catorzena edició del Festival del Mil·lenni, ha estat molt íntim i carregat de grans dosis de nostàlgia.

Paco Ibáñez ha transportat el públic, a través de la lletra i la música, al Xile de Pablo Neruda, a l'Argentina d'Alfonsina Storni, al Perú de César Vallejo o a la Nicaragua de Rubén Darío, i ha enllaçat cançons d'amor, de lluita, de resistència i d'existencialisme.

El viatge ha continuat a Andalusia amb lletres de Federico García Lorca, Machado, Alberti i dels romances àrabs andalusins; a Galícia amb García Teixeiro; al País Basc amb Oroitzen; a Catalunya amb José Agustín Goytisolo o a França amb Brassens.
Anar al contingut