Billie Joe Armstrong és nascut a Oakland, a l'estat nord-americà de California (EFE / Christian Monterrosa)

El cantant de Green Day vol renunciar a la nacionalitat dels EUA pel gir antiavortament

Billie Joe Armstrong ho ha dit durant un concert en què s'ha mostrat molt dur contra la decisió del Tribunal Suprem del seu país

RedaccióActualitzat

El líder de la banda Green Day, Billie Joe Armstrong, ha assegurat enmig d'un concert que pensa renunciar a la ciutadania nord-americana després de la decisió històrica del Tribunal Suprem segons la qual avortar ha deixat de ser un dret en aquell país.

Aquest divendres, durant una actuació de la banda a Londres, Armstrong va mostrar-se així de disgustat davant del públic:

"A la merda, Amèrica. Renunciaré a la ciutadania. Vindré aquí, collons. Hi ha massa estupidesa al món per tornar a aquest país miserable. No ho dic de broma. Tindreu moltes notícies meves els pròxims dies."

En el concert de la banda de dissabte a la nit a Huddersfield, a Anglaterra, Armstrong va continuar atacant el Suprem americà abans d'interpretar el tema "American idiot".

Armstrong, nascut a Oakland, a Califòrnia, és un dels molts artistes nord-americans que s'han oposat al pronunciament del Suprem. Des del multitudinari festival britànic de Glastonbury han condemnat la decisió diversos intèrprets, com Phoebe Bridgers, Billie Eilish, Kendrick Lamar i Olivia Rodrigo.

Mentrestant, les reaccions contra la decisió del Tribunal Suprem han inundat les xarxes socials i nombroses personalitats del país com les Kardashian o Stephen King també han mostrat la seva indignació.

 

ARXIVAT A:
Estats UnitsAvortament
Anar al contingut