Futbol

El Camp Nou espera veure el trident Messi-Neymar-Suárez per primera vegada per rebre un Celta que no ha perdut fora

El F. C. Barcelona rep el Celta de Vigo aquest dissabte (20.00) amb la necessitat d'oferir un triomf convincent a l'afició, per tal de fer oblidar la dolorosa derrota al Bernabéu de l'última jornada i, de passada, refermar el lideratge ala Lliga.

Actualitzat

El F. C. Barcelona rep el Celta de Vigo aquest dissabte (20.00) amb la necessitat d'oferir un triomf convincent a l'afició per tal de fer oblidar la dolorosa derrota al Bernabéu de l'última jornada i, de passada, refermar el lideratge a la Lliga.

Els blaugrana vénen de guanyar la Supercopa de Catalunya, als penals, davant l'Espanyol, amb un equip ple de suplents i de jugadors del filial.

El Celta promet ser un rival difícil. Encara no ha perdut fora de casa aquesta temporada i pot aportar un efecte sentimental en Luis Enrique, que va ser el seu entrenador la temporada passada.

El tècnic culer no podrà comptar amb Andrés Iniesta, que es va lesionar el soli en el partit contra el Madrid. Vermaelen i Douglas ja acaben les respectives recuperacions, però encara es quedaran fora del partit per percraució. Gerard Piqué ha estat descartat per decisió tècnica, probablement amb previsió del proper partit de Champions contra l'Ajax.

El principal atractiu de la cita és el possible debut del trident Messi-Neymar-Suárez al Camp Nou. Jordi Alba i Ivan Rakitic també podrien tornar a l'onze titular.

El Celta, que no guanya al Barça com a visitant des de fa 73 anys, arriba liderat per Nolito, un ex de la Masia que el mateix Luis Enrique va rescatar de Portugal l'any passat. L'actual entrenador, Eduardo "Toto" Berizzo, ha anunciat que el seu equip aspira a fer mal al Barça, fins i tot discutint-li la possessió de la pilota

A fi d'aconseguir-ho, recupera Fabián Orellana, que va acomplir sanció contra el Llevant. Per contra, perd el lateral Carles Planas, un altre dels quatre jugadors formats a can Barça que ara militen al Celta, juntament amb l'esmentat Nolito, Sergi Gómez-Cabral i Fontàs. Aquest últim ha entrat a última hora en la convocatòria després d'una lesió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut