El conductor del vehicle ha donat negatiu en el test d'alcoholèmia (@MauLaparliere)

El camioner que va atropellar 6 persones en una barbacoa a Rotterdam havia pres cocaïna

El tribunal de la Haia ha decidit mantenir en llibertat l'home, un murcià de 46 anys, fins que se celebri el judici

Actualitzat

El camioner murcià que es va estavellar amb el vehicle contra una barbacoa veïnal prop de Rotterdam amb el resultat de sis persones mortes havia pres cocaïna. Així ho han conclòs les anàlisis toxicològiques, segons ha explicat un portaveu del tribunal a l'agència Efe.

L'accident va passar el 28 d'agost passat, quan l'home, de 46 anys i que conduïa un camió de l'empresa de transports El Mosca, va envestir els assistents a una barbacoa a la població de Nieuw-Beijerland, als Països Baixos.

En aquell moment, les primeres anàlisis van donar negatiu en alcoholèmia. El conductor va quedar detingut i va estar en presó preventiva fins al 9 de setembre, quan va quedar en llibertat amb el carnet de conduir retirat, una decisió que va recórrer la Fiscalia.

Una dona deixa flors al lloc de l'accident

Ara, el Tribunal d'Apel·lació de la Haia ha decidit mantenir-lo en llibertat fins que se celebri el judici.

L'advocat de l'acusat assegura que "molt probablement" el seu client, que té epilèpsia i pren medicació per tractar-la, va tenir "un atac en el moment de l'accident", ja que, segons assegura, no recorda res fins que ja es trobava en un vehicle policial.

ARXIVAT A:
TrànsitDrogues
Anar al contingut