Bàsquet

El Caja Laboral supera el Gran Canària i s'enfrontarà al Regal Barça en les semifinals de l'ACB (76-93)

El Regal Barça i el Caja Laboral reeditaran en semifinals la final de l'ACB de la temporada passada després que els vitorians van fer aquest diumenge el mateix que els catalans i van sentenciar la seva eliminatòria de quarts de final per la via ràpida. Els bascos s'han imposat al Gran Canària al Centro Insular per 76-93 en el segon partit de la sèrie i han segellat el seu accés a la següent ronda del "play-off". Malgrat el resultat final, els de Dusko Ivanovic han patit més del compte per doblegar els canaris i només han pogut trencar l'enfrontament en un últim quart impecable.

Actualitzat
El Gran Canària ha estat molt a prop de forçar el tercer partit de l'eliminatòria però finalment no ha pogut evitar la derrota enfront el Caja Laboral i ha dit adéu a la temporada. Els vitorians s'han imposat a domicili per 76-93 i han segellat la seva classificació per a les semifinals, on es veuran les cares amb el Regal Barça.

Els d'Ivanovic, però, s'han vist sorpresos pel conjunt de Pedro Martínez i han tingut molts problemes per combatre la defensa agressiva dels locals. Barac s'ha erigit aleshores en el gran argument del Baskonia però no això li ha servit per arribar al descans dos punts per sota (43-41). A la segona meitat, el Gran Canària ha obert una petita escletxa (53-47) però l'equip basc ha respost magníficament amb els triples de Palacios i San Emeterio. Els bascos han sabut reaccionar i han aprofitat un moment de desconcert dels locals per arribar als últims deu minuts amb totes les opcions (59-61).

Per acabar-ho d'adobar, un parcial de 0-10 amb Oleson com a protagonista ha deixat el duel vist per a sentència. Teletovic i San Emeterio s'han sumat al festival ofensiu dels vitorians mentre el Gran Canària quedava immers en una crisi anotadora que ha estat fatal per als seus interessos. El Caja Laboral ha anat obrint forat de manera imparable fins a tancar l'enfrontament amb el definitiu 76-93.

El València, eliminat

El Bilbao Basket i el Reial Madrid disputaran l'altra semifinal després que els primers han eliminat contra pronòstic el Power Electronics València amb un 2-0. Els bilbaïns no han desaprofitat l'oportunitat i amb el suport del seu públic han derrotat els de Pesic per 79-75, fent valer el triomf aconseguit a la Fonteta. El seu rival per a un lloc a la final serà el Reial Madrid, que no ha tingut problemes per eliminar el Fuenlabrada amb un triomf aclaparador per 55-66.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut