Londres

El Bulli, escollit millor restaurant del món per segon any consecutiu

El Bulli, el restaurant que Ferran Adrià té a Roses, ha estat escollit per segon any consecutiu el millor restaurant del món, d'acord amb la prestigiosa revista gastronòmica "Restaurant". La publicació ha buscat l'opinió de 651 jutges, que han considerat dignes d'aparèixer al rànquing dels 50 millors dos restaurants més de Catalunya i tres d'Euskadi. Es tracta del Mugaritz, que és setè, l'Arzak i El Celler de Can Roca, que són desè i onzè, Can Fabes, que ocupa el lloc número 22, i el de Martin Berasategui, que és el vint-i-setè.

Actualitzat
A la llista de San Pellegrino, el restaurant de Ferran Adrià no ha baixat del tercer lloc en els últims sis anys. Va ser líder l'any 2001, hi va tornar l'any passat i ara revalida el reconeixement.

Els tres restaurants catalans i els tres bascos situen l'Estat espanyol com el quart país amb més representació a la llista, igualat amb Itàlia. França, amb dotze, és el país que n'hi té més, seguit dels Estats Units, amb vuit, i el Regen Unit, amb set. De l'Amèrica Llatina només n'hi ha un, el DOM, de São Paulo, al lloc 38.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut