Ferran Adrià pacta amb la UB per compartir alguns dels secrets d'El Bulli.
Ferran Adrià pacta amb la UB per compartir alguns dels secrets d'El Bulli.
Barcelona

El Bulli, de Ferran Adrià, es traslladarà a la gran pantalla

Ferran Adrià ha confirmat que hi ha un projecte de rodatge sobre les experiències de diferents becaris, "stagiers", al seu restaurant, que serà la base per a un film de ficció que tindrà com a escenari El Bulli.

Actualitzat
Aquest dimarts, durant la presentació del llibre "Els aprenents de bruixot", de Lisa Abend i de l'Editorial Planeta, Ferran Adrià ha anunciat que està a punt de signar un contracte amb una productora de Hollywood per portar a la gran pantalla una pel·lícula sobre la vida a El Bulli.

Aquest film es basarà en l'anterior llibre de Lisa Abend i en la mateixa biografia del xef, que publicarà el crític Omplen Andrews. Malgrat això, la pel·lícula no pretén ser una altre film biogràfic sinó que es desenvoluparà a partir de l'experiència dels becaris que han treballat al restaurant del gran xef.

La pel·lícula la produirà Jeff Kleeman i el responsable del guió serà David Wilson; serà un film de ficció similar a "La xarxa social". Adrià ha citat que el projecte és "un risc meravellós, una cosa genial" i ha revelat que suposarà una inversió de 40 milions d'euros.

A la pel·lícula, la vida de Ferran Adrià quedarà en un segon pla i se centrarà en les relacions dels seus becaris, tot hi estar ambientada al seu restaurant, El Bulli.
Anar al contingut