Futbol

El Brasil està forçant Ronaldinho perquè participi en els partits de classificació de la "canarinha"

Gairebé es dóna per fet que Ronaldinho no jugarà contra el Recre perquè no arribarà a temps del Brasil per entrenar-se amb els seus companys però també perquè arrossega un esquinç al turmell des del partit a Getafe. El 10 blaugrana va viatjar al seu país amb un informe mèdic del Barça i allà, en comptes d'avaluar-ne l'estat i donar-li descans, se li està forçant la recuperació perquè participi en els importants compromisos de classificació que ha d'afrontar la "canarinha".

Actualitzat

Segurament, Ronaldinho no jugarà al Camp Nou en la visita del Recre i caldrà veure si ho fa a la Champions davant el Lió. El brasiler té un esquinç al turmell però malgrat això ha viatjat al Brasil convocat per Dunga per participar en els partits de classificació per al Mundial de 2010. Tot i que en el seu estat -físic i de forma- el millor per a Ronnie seria recuperar-se tranquil·lament, la "seleçao" l'està forçant per tal d'estar disponible com a mínim pel partit de dimecres que ve.

De moment, però, Ronaldinho és dubte ja que
encara no s'ha exercitat amb els seus companys i s'ha limitat a visitar el fisioterapeuta i el gimnàs. Segons un metge brasiler, "s'ha recuperat molt de l'hematoma, però lògicament encara li fa mal. Per tant, hem de treballar amb fisioteràpia, que en aquest moment és el més important."

Anar al contingut