"Germans" narra les vivències de quatre persones que celebren el trenta-cinquè aniversari el mateix dia
"Germans" narra les vivències de quatre persones que celebren el trenta-cinquè aniversari el mateix dia

El boom de les sèries turques, un fenomen mundial que també arriba a Catalunya

TV3 estrena "Germans", una adaptació de "This is us", feta a Turquia, el país que s'està convertint en la nova meca de la producció de serials

RedaccióActualitzat

TV3 estrena aquest cap de setmana una nova sèrie, "Germans". És l'últim exponent d'un fenomen mundial, les sèries de producció turca. Turquia està seguint el patró Bollywood, de l'Índia, i s'està convertint en una de les potències mundials en produccions televisives.

"Germans", de fet, és l'adaptació de la nord-americana "This is us", que explica les vides de quatre persones nascudes totes el mateix dia.

Cada diumenge s'emetran dos nous capítols de la sèrie, després del "30 minuts". En podeu veure un tastet –i l'opinió dels experts sobre si l'aposta funcionarà entre el públic català– en aquest vídeo:


Fenomen a escala mundial

Turquia ha aconseguit crear una marca pròpia amb sèries que exploren tota mena de gèneres. Des dels superherois amb "Hakan, el protector" al misteri, amb "The gift"; el thriller, amb "Fatma" o la comèdia adolescent, amb "Amor 101". Però, sobretot, l'audiovisual turc exporta culebrons.

Entre els aspectes més controvertits, però, certs tics masclistes i la presentació blanquejada de la societat turca de cara a l'exterior.

ARXIVAT A:
TelevisióSèriesTurquia
Anar al contingut