Barcelona

El blog de Jordi Cervera d'iCat fm s'endú un dels Premis Blocs de Catalunya

Aquest divendres al vespre s'han fet públics els guanyadors de la primera edició dels Premis Blocs Catalunya al Palau de Congressos de Girona. En la categoria de Cultura, el guardó ha estat per al blog de Jordi Cervera d'iCat fm. En aquesta primera edició, s'hi van inscriure 556 blogs escrits en català i una votació popular, amb 6.000 vots, va triar els cinc finalistes per a cada categoria.

Actualitzat

A banda del de Cultura, que ha estat per a Jordi Cervera d'iCat fm, el de Societat ha sigut per a Joan Puig, amb el blog Gazophylacium. A la categoria d'Actualitat el premi se l'ha endut Albert Medrán per E-Campany@. El d'Educació ha estat per a El fil de les clàssiques de Margalida Capellà, i el millor blog de TIC ha estat per a Núria Masdéu.

L'associació STIC.CAT ha entregat també dos premis especials: el d'Acció solidària i cohesió social per a la Fundació Plataforma Educativa, que ha consistit en 20 ordinadors entregats per l'empresa Infoself, i dos premis especials, lliurats "ex aequo" a Miquel Tusón pel seu blog La Llumenera de Nova York, per
fomentar l'ús de la llengua des de l'estranger, i a Saül Gordillo pel seu blog Sense fulls pel seu caràcter pioner.

Anar al contingut