Hoquei Patins

El Barna Work Igualada no dóna opció al Motul Voltregà i passa a semifinals de la Copa

El Barna Work Igualada s'ha convertit, després de derrotar de manera autoritària el Motul Voltregà (6-3), en el primer semifinalista de la Copa del Rei, que reuneix a la capital del Garraf, Vilanova i la Geltrú, els vuit millors equips de l'OK Lliga.

L'equip igualadí continua encertat, i a mesura que avança la temporada es troban millor, tal com ha demostrat el gran partit fet avui pels deixebles d'Albert Folguera, malgrat que en el primer minut el Voltregà s'ha avançat després que Quim Casalí desviés un tret amb molta intenció de Dani Viñas. No obstant això, l'alegria del Voltregà ha durat un minut, i en el descans ja perdia per un clar 4-2. L'Igualada no s'ha acomplexat pel gol en contra i ha donat una lliçó d'hoquei en poc més d'un quart d'hora, temps que ha necessitat per liquidar gairebé del tot l'eliminatòria, amb quatre gols obra de Sergi Montferrí (2), Albert Cabestany i Eduard Fernández. Xavi Baucells ha retallat distàncies per als blanc-i-blaus.