Waterpolo

El Barceloneta es complica la presència en la "final four" amb un empat

El Barceloneta ha fet un pas enrere per ser en la "final four" de waterpolo. En un partit jugat a la piscina de Sant Sebastià, l'equip barceloní ha empatat a set gols davant el conjunt del Jadran Herceg Novi de Montenegro. Era l'anada dels quarts de final de la competició i l'eliminatòria està molt difícil. A més, ha estat un partit mogut.

El col·legiat holandès Anton Bervoets ha fet acabar la paciència a l'entrenador del Barceloneta i ha estat a punt d'acabar a l'aigua. Els errors arbitrals han complicat moltíssim la classificació dels catalans per a la "final four" de la Lliga europea de waterpolo, que tenien previst organitzar. Un gest de Fernández ho ha deixat prou clar: posa la mà a la butxaca al col·legiat i li pregunta quan ha cobrat del Jadran Herceg Novi. Els balcànics han dominat en els dos primers quarts, però, en començar el tercer quart, un gol de Whalan ha posat en avantatge els catalans, 5-4. Ha estat aleshores quan l'actuació arbitral ha estat determinant. Els col·legiats han donat per vàlids dos gols del Jadran que no ho eren. En el primer, el jugador enfonsa la pilota, acció antireglamentària. En l'altre, l'atacant remata des de dins de la línia de dos metres. I, en canvi, els àrbitres han anul·lat un gol aparentment vàlid de Sans i, a més a més, l'han exclòs; ha estat la jugada que ha fet esclatar Santi Fernández, que, al final del partit, ha tornat a posar la mà a la butxaca a l'holandès Anton Bervoets. Ara, el Barceloneta està obligat a guanyar a la piscina del Jadran Herceg Novi per ser en la "final four".