Hoquei patins

El Barcelona guanya "in extremis" el Noia Freixenet i és campió de Lliga

Dos gols de David Busquets i un d'Alberto Borregán han permès al Barça guanyar els de Sant Sadurní (2-3) i sentenciar la final de l'OK Lliga. Els homes de Carlos Figueroa han hagut de lluitar contra un excel·lent Noia (quina gran temporada, la dels de Blai Carda) i contra l'ambient desfavorable de l'Ateneu Agrícola. El partit semblava sentenciat quan Borja López ha fet el gol de l'empat, que feia pensar que hi hauria pròrroga, però un gol de Busquets molt protestat pels locals, tot i que les imatges de televisió han indicat que era gol, ha donat la victòria al Barça.

Aquesta vegada, els de Sant Sadurní han pogut aturar David Páez, però ha estat Busquets el que els ha sentenciat en aquesta ocasió. El Barcelona s'ha avançat amb dos gols que pràcticament sentenciaven el partit i la final, però el Noia Freixenet, sense els sancionats Gual i Del Amor, ha escurçat distàncies gràcies a un gol de Brichs abans del descans. La segona part ha estat molt tensa, amb nervis, poques ocasions de gol i protestes constants (sobretot des de la graderia) per l'arbitratge. Un gol de Borja López quan faltaven tres minuts semblava que enviava el partit a la pròrroga, però un altre gol molt discutit de David Busquets quan faltaven menys de dos minuts ha donat al Barcelona el seu setzè títol de Lliga d'hoquei patins. Una manera excel·lent d'acabar una carrera esportiva per a dos jugadors que es retiren: Carles Folguera i David Gabaldón.