Bona sintonia en l'últim entrenament del Barça abans de jugar contra l'Elx. (Foto: EFE)
Barça

El Barça vol recuperar el liderat contra l'Elx amb les novetats de Valdés, Xavi i Neymar

Víctor Valdés és la gran novetat de la llista de 18 convocats del Barça per rebre l'Elx al Camp Nou. Xavi, que ha rebut l'alta mèdica, també està disponible mentre que Dani Alves, tot i entrenar-se amb el grup, i Leo Messi, que encara no té el ritme de competició necessari, són baixa. L'objectiu dels blaugrana és recuperar el liderat, ara en mans de l'Atlètic de Madrid.

Actualitzat

Víctor Valdés és la gran novetat de la llista de 18 convocats del Barça per rebre l'Elx al Camp Nou. Després de l'entrenament, Gerardo Martino ha donat la primera convocatòria de l'any amb la presència del porter, recuperat d'una lesió.

Xavi, que ha rebut l'alta mèdica, també està disponible així com Neymar, que va descansar contra el Getafe per sanció. L'objectiu dels blaugrana és recuperar el liderat, ara en mans de l'Atlètic de Madrid.

Baixes d'homes clau

En canvi, Dani Alves, tot i entrenar-se amb el grup després de recuperar-se d'una grìp, i Leo Messi, que encara no té el ritme de competició necessari, són baixa.

Per al primer partit de Lliga de l'any, Martino també tindrà la baixa de Sergio Busquets per sanció i podrà comptar amb Puyol, recuperat d'una gastroenteritis.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut