Emerson, lateral de futur que milita a l'Atlético Mineiro
Barça

El Barça vol lligar el lateral dret Emerson de Souza, de l'Atlético Mineiro

El club blaugrana està interessat en el jugador, internacional brasiler sub-20 que dissabte debutarà en el sud-americà de la categoria

Jordi SunyerActualitzat

El Barça continua pescant en el mercat brasiler, sempre amb la supervisió del seu assessor André Cury. En aquest cas, el club blaugrana treballa una opció per tenir controlat Emerson Leite Aparecido de Souza Júnior, lateral dret ofensiu de 19 anys (els compleix avui) de l'Atlético Mineiro. L'operació, en aquest cas, inclou un tercer club, que segons informacions de "La República Esportiva" fa uns dies i del "Diario de Sevilla" avui és el Betis.

El preu del jugador, 12 milions d'euros, l'assumiria majoritàriament el conjunt andalús, que pagaria 9 milions; el Barça pagaria els 3 restants i, d'aquesta manera, s'asseguraria una opció de compra prioritària de cara al futur. Fa setmanes que les dues direccions esportives treballen en aquesta operació de cara a la temporada que ve, però segons el "Diario de Sevilla", el director esportiu del Betis, Llorenç Serra Ferrer, negocia que els verd-i-blancs puguin incorporar el lateral ja en aquest mercat d'hivern.

Emerson, que va fitxar per l'Atlético Mineiro tot just a l'abril procedent del més modest Ponte Preta, disputarà a partir de dissabte el sud-americà sub-20 amb la selecció brasilera, al costat del davanter Rodrygo, que el Reial Madrid ha contractat de cara a la temporada que ve.

Anar al contingut