Lliga de Campions

El Barça ha arribat a Berlín amb tota la plantilla disponible més Munir, Sandro i Samper del filial

L'equip de Luis Enrique ja ha arribat a Berlín per afrontar l'esperada final de la Champions. El tècnic s'ha emportat tots els integrants del primer equip, a més dels tres jugadors del filial que han participat en la present edició de la Champions

Actualitzat

El Barça ja ha arribat a Berlín, totalment concentrat a guanyar la Juve a la final de la Champions aquest dissabte, i aconseguir així el preuat triplet. Està previst que aquesta tarda ja a l'Olimpiastadion hi hagi les rodes de premsa prèvies a la final de Luis Enrique i de Piqué i Neymar cap a les 18:45 h. Prèviament a les 16:45 h parlaran l'entrenador de la Juventus Allegri i Buffon i Bonucci. Totes aquestes rodes de premsa es podran seguir en la programació especial d'Esport3.

Luis Enrique s'ha emportat tota la plantilla del primer equip, a més dels tres integrants del filial que han participat en algun partit de la Champions: Munir, Sandro i Samper. D'aquesta manera, tots viuran l'ambient de la final, tant si els toca jugar de titulars com esperar el seu torn a la banqueta o veure el partit des de la grada. Luis Enrique donarà la relació definitiva de 18 convocats el mateix dissabte.

Porters: Ter Stegen, Bravo i Masip.
Defenses: Alves, Piqué, Montoya, Bartra, Adriano, Mascherano, Mathieu, Alba, Vermaelen i Douglas.
Migcampistes: Xavi, Iniesta, Busquets, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto i Samper.
Davanters: Messi, Neymar, Luis Suárez, Pedro, Munir i Sandro.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut