Actualitat blaugrana

El Barça viatja a la Xina després d'oferir una bona imatge en els dos partits jugats al Japó

El Barça viatjarà avui des del Japó fins a la Xina per cobrir l'última part de la gira asiàtica. Ahir, l'equip de Frank Rijkaard va deixar entreveure molt bones maneres en el partit que el va enfrontar amb el Jubilo Iwata. Un encontre amb dos protagonistes destacats, Ronaldinho i Henrik Larsson. El suec va marcar els dos primers gols del Barça, tots dos en el primer temps. Rijkaard va donar descans a Larsson en la segona meitat i va fer debutar l'últim fitxatge blaugrana, el brasiler Edmílson. El 3-0 definitiu va tornar a néixer gràcies a una jugada de crack de Ronaldinho, que va deixar el gol en safata a Luis García. Era el minut 62.