Barça

El Barça viatja a Glasgow per enfrontar-se demà al Celtic en la Lliga de campions

El Barça ha viatjat aquest matí en direcció a Glasgow per enfrontar-se demà al Celtic en la quarta jornada de la Lliga de Campions. Tito Vilanova i els seus jugadors volen certificar la classificació per als vuitens de final i per això necessiten derrotar l'equip escocès. Caldrà veure si Gerard Piqué serà titular o no, després d'haver rebut l'alta mèdica.

Actualitzat
El Barça ha viatjat aquest matí en direcció a Glasgow per enfrontar-se demà al Celtic en la quarta jornada de la Lliga de Campions. Tito Vilanova i els seus jugadors volen certificar la classificació per als vuitens de final, i per això necessiten derrotar l'equip escocès.

Caldrà veure si Gerard Piqué serà titular o no, després d'haver rebut ahir l'alta mèdica un cop superada la lesió que li impedia jugar des de mitjans de setembre. Vilanova té quatre jugadors que podrien jugar de centrals: Piqué, Bartra, Mascherano i Song. Busquets jugaria més avançat, de mig centre.

L'equip arriba a Glasgow sobre les 13.25 i després es traslladarà a l'hotel, on seran fins a la sessió d'entrenament prevista per les 19.00 al Celtic Park, l'escenari del partit. Abans de la sessió, a les 18.00, Tito Vilanova i Alex Song atendran els mitjans de comunicació.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut