Barça

El Barça va ingressar 473 milions d'euros la temporada passada, més que qualsevol club del món

Sembla que els números del Barça tenen més bona salut. El vicepresident econòmic del club, Javier Faus, ha presentat el balanç de la temporada passada, uns números que redueixen les despeses de gestió i les pèrdues previstes. Concretament, Faus ha facilitat les xifres següents: la campanya 2010-2011, el Barça va ingressar 473 milions d'euros -més que qualsevol club del món- i va gastar gairebé un milió d'euros menys.

Actualitzat
Tot i això, no hi ha superàvit perquè s'hi han d'afegir les despeses financeres. Això fa que el resultat sigui negatiu en 9,3 milions d'euros. Tot i així, el club ha aconseguit reduir 66 milions d'euros del deute acumulat. Però la xifra encara puja als 364 milions. Una quantitat excessiva, segons el vicepresident econòmic del Barça.

Tancament econòmic 2010-2011

Ingressos 473,4 milions d'euros
Despeses 472,6 milions d'euros

Resultat -9,3 milions d'euros

Deute acumulat 364 milions d'euros

L'acord amb Qatar Foundation

El vicepresident econòmic del Barça, Javier Faus, ha tornat a avisar que el club serà més petit si l'assemblea de compromissaris que es farà el dissabte 24 de setembre tomba el patrocini de Qatar Foundation. Faus ha afegit que si es diu que no al patrocini, la samarreta no es podrà canviar fins la temporada vinent. El vicepresident econòmic del Barça ha afegit que als estatuts hi volen limitar l'endeutament i volen reservar un tant per cent dels ingressos per fer inversions al Camp Nou.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut