Bàsquet

El Barça - Unicaja de diumenge, el partit més interessant de la jornada 9 de la Lliga Endesa

Aquest cap de setmana, el FIATC Joventut juga dissabte a la tarda a Valladolid, el Barça rep diumenge al matí l'Unicaja i la Bruixa d'Or jugarà com a local diumenge a la tarda contra el Gipuzkoa Basket. Els dos partits de diumenge els podreu seguir en directe per Esport3 i Esport3.cat.

Actualitzat

El FIATC Joventut obre la jornada 9 de la Lliga Endesa, pel que fa als equips catalans, dissabte a les 19.00 amb el seu partit a Valladolid. Els de Salva Maldonado haurien de derrotar els cuers de la competició, que només ha guanyat un partit aquesta temporada. Per al jove base Guillem Vives és una bona ocasió de continuar la seva progressió i demostrar que el seu -11 de valoració de la jornada passada en la derrota contra el Fuenlabrada va ser només un accident.

Diumenge al matí a les 12.40 el Barça rebrà la visita del sempre perillós Unicaja de Joan Plaza, amb el retorn d'un vell conegut com el pivot Fran Vázquez, màxim tap de la temporada. El Barça es manté invicte al Palau i amb una nova victòria avançaria els malaguenys com a tercer classificat de la Lliga regular. Tots dos equips estan empatats amb sis victòries i dues derrotes.

Tancarà la jornada dels equips catalans La Bruixa d'Or, que rep el Gipuzkoa Basket diumenge a les 18.00. Els manresans, després de guanyar els seus dos primers partits, només han pogut endur-se una victòria en els sis següents. Un triomf els allunyaria de les posicions de cua i els faria sortir de l'ampli grup d'equips amb tres partits guanyats, en què també hi ha els guipuscoans. Els dos partits de diumenge els podreu seguir en directe per Esport3, apps mòbils, tauletes i internet www.esport3.cat

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut