Les cares llargues dels jugadors del Barça arribant a la Ciutat Esportiva
Barça

El Barça torna a la feina amb cares llargues i encara en estat de xoc després de la desfeta europea a Torí

Uns aficionats del Barça han anat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per donar suport als jugadors, que necessitaran un segon miracle per accedir a les semifinals de la Lliga de Campions

Actualitzat

El Barça ha tornat aquest dimecres a la feina després de la desfeta europea contra la Juventus. Els de Luis Enrique estan obligats a una altra remuntada èpica al Camp Nou per continuar vius a Europa. La derrota per 3 a 0 complica molt el pas a semifinals dels blaugranes, que han rebut el suport d'alguns aficionats que han anat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de l'entrenament.

Alguns aficionats han portat la portada de L'"Équipe" l'endemà de la remuntada històrica contra el PSG al Camp Nou i d'altres que han vingut de molt lluny per veure uns jugadors que en una setmana pràcticament es jugaran la temporada. El Barça necessita un segon miracle contra un equip que encaixa poquíssims gols. El barcelonisme, començant per la plantilla, encara està en estat de xoc. A mesura que passin els dies, el missatge anirà canviant, i els protagonistes recordaran que una segona gesta és possible.

Avui, però, cares llargues a l'arribada dels jugadors a la Ciutat Esportiva. La lliga està complicada.i la Champions sembla impossible. Queda una setmana per tornar a intentar despertar-se del malson. Dimecres que ve, la tornada al Camp Nou. Abans, dissabte, l'equip rebrà la Reial Societat, un duel on es podrà veure si les estrelles blaugranes jan han paït aquest nou cop moral en el tram més decisiu de la temporada que acabarà amb la visita al Bernabéu.

Aquest dimecres a la tarda, el FC Barcelona ha anunciat que Javier Mascherano té unes molèsties al bessó de la cama esquerra que el fan ser dubte de cara al partit contra la Reial Societat de dissabte al vespre. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut