El Barça supera el Leicester per la mínima en el primer partit de "stage" a Anglaterra

El F. C. Barcelona ha començat amb bon peu la segona estada a Anglaterra. Els blaugrana han fet bo el gol de Saviola per guanyar el Leicester, que des del minut 19 del primer temps ha jugat amb superioritat numèrica per l'expulsió amb targeta vermella directa de Cocu. El partit no ha estat gaire vistós i l'equip anglès ha tingut força ocasions per empatar i, fins i tot, capgirar el resultat final (0 a 1).

El Barça ha guanyat el primer partit de la gira pel Regne Unit, però en un partit molt ensopit que ha estat marcat per l'expulsió de Cocu en el minut 19. Cocu, que era l'últim defensa, ha fet una falta que l'ha fet marxar cap als vestidors abans d'hora. Jugant amb deu homes, el Barça s'ho ha pres amb molta tranquil·litat. Tanta, que la primera ocasió clara dels homes de Rijkaard ha arribat en el minut 25, amb un xut del portuguès Quaresma que ha acabat a córner. Dos minuts abans del descans, Saviola ha tret un gol del no res. Se n'ha anat de dos defenses del Leicester i ha fet el zero a un. La segona part ha estat per oblidar. Els anglesos han buscat l'empat i han dominat amb comoditat, però només han disposat de tres ocasions clares per marcar. Les tres ocasions han acabat igual: amb xuts desviats. L'única ocasió dels blaugrana en els segons 45 minuts ha estat un xut desviat de Patrick Kluivert. Pitjor ha estat el balanç final, ja que Jorquera, que havia sortit després del descans, ha hagut de deixar el camp lesionat. Quaresma, que ha estat substituït per Ramón Ros, també ha acabat amb problemes al turmell esquerre. Ni Rustu ni Márquez, dos dels nous fitxatges del Barça, no s'han mogut de la banqueta. Diumenge, en el segon partit d'aquesta gira, els blaugrana s'enfrontaran al Manchester City.