Puyol fa un petó al braçalet el dia del 2-6 al Bernabéu. (Foto: FCB)
Barça

El Barça sortirà del Bernabéu amb la diferència més gran després d'un clàssic a Madrid passi el que passi

Xavi Hernández es podria perdre el clàssic de Lliga d'aquest dissabte al Bernabéu. Amb el títol ben encarrilat, el cos tècnic blaugrana es planteja donar-li descans a ell, i també a altres jugadors importants. El Barça visitarà l'etern rival amb 16 punts d'avantatge a la classificació i passi el que passi el conjunt blaugrana marxarà de l'estadi madridista amb la diferència més gran després d'un clàssic a Madrid.

Actualitzat
Xavi Hernández es podria perdre el clàssic de Lliga d'aquest dissabte al Bernabéu. Amb el títol ben encarrilat, el cos tècnic blaugrana es planteja donar-li descans a ell, i també a altres jugadors importants de la plantilla. El migcampista de Terrassa és el que té més opcions de ser reservat pensant en partits més importants com el de la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Milan.

Pel que fa a Messi, es dóna per fet que dissabte jugarà al Bernabéu, un cop recuperat del malestar general i la febre que el va impedir d'entrenar-se dimecres després de la desfeta a la Copa. La plantilla blaugrana tornarà a la feina aquest divendres a la tarda per fer un últim entrenament i preparar un partit entre dos equips separats per 16 punts a la classificació. Mai el Barça havia visitat el seu etern rival amb un avantatge tan gran a la Lliga i, passi el que passi, el conjunt blaugrana marxarà de l'estadi madridista amb la diferència més gran després d'un clàssic a Madrid. Tot i això, al vestidor blaugrana hi ha ganes de revenja després de la recent eliminació a les semifinals de la Copa del Rei.

Fins ara, la visita més folgada a Madrid havia estat la de la temporada 1990-91, quan el conjunt dirigit per Johan Cruyff superava l'etern rival per 13 punts, en una competició que encara atorgava només dos punts per victòria. Aquell clàssic, però, no va arribar fins a la 26a jornada com aquest, sinó a l'última, la 38a, quan el Dream Team ja s'havia apuntat matemàticament la primera de les quatre Lligues que acabaria aixecant de manera consecutiva. El Madrid va vèncer aquell intranscendent duel per 1-0.

Anar al contingut