Hoquei patins

El Barça s'imposa al Roncato Vic al Palau Blaugrana, per 4-2 en l'anada de la Supercopa

El Barça s'ha emportat el primer assalt de la Supercopa d'hoquei patins. L'equip de Quim Paüls ha derrotat de nou el Vic, tres dies després de fer-ho a la Lliga. Aquesta nit, el resultat final ha estat de 4-2. Dos gols de Benito a la primera part han aplanat el camí per als locals. Tot queda pendent de la tornada, dimarts vinent, a la capital osonenca.

El Barça i el Vic han jugat l'anada de la Supercopa espanyola en família. Els 107 aficionats que han acudit al Blaugrana, a la mateixa hora que el partit de la Champions de futbol, han vist com Ramón Benito avançava dos cops els locals en els primers minuts de joc. Entre els dos gols de Benito, el segon en un xut des de lluny, Roca ha marcat pel Vic. Abans d'arribar-se al descans, Carlitos López ha aprofitat una passada de Borregán per superar, amb un tir a la mitja volta, el porter osonenc, Víctor Agramunt. En els primers minuts de la segona meitat, Miquel Masoliver ha creuat la pista i ha tornat a enviar la bola al fons de la porteria del Vic. A partir d'aquí, els blaugrana han volgut viure de renda, potser pensant que el títol ja era a la butxaca, però, en els últims instants, Corominas ha reduït el desavantatge i el desenllaç de la Supercopa queda obert i pendent del que passi a la tornada, a Vic, dimarts que ve.